Veure les darreres entrades:

Dijous de la setmana passada vam poder asistir a la Farmàcia Ferrer de Vinaròs a la xerrada que ens va impartir Gisela Sanz, nutricionista i autora del BLOG de cuina, gastronomia i nutrició, NO HI HA OUS. L’assistència de públic va ser notable, confirmant que el desig d’informació sobre alimentació i salut és alt, fet que ens alegra enormement.

Gisela es va ficar enseguida el públic a la butxaca!

Gisela va començar la seva presentació repasant conceptes bàsics sobre cadascun dels grups de nutrients (hidrats de carboni, proteïnes, greixos…), d’una manera amena i dinàmica, i també donant dades concretes d’interès. El gruix de l’exposició va consistir en l’explicaciò de les característiques de la Dieta Mediterrània, aliments bàsics que la componen i la seva distribució al llarg dels 5 menjars d’un dia (desdejuni, esmorçar, dinar, berenar i sopar). Gisela de seguida va conectar amb el públic assistent, que va poder preguntar amb llibertat durant tota la presentació. Per acabar les explicacions, es van mostrar exemples de menús equilibrats, amb comparacions gràfiques amb altres opcions d’aliments i plats, posant de manifest que la Dieta Mediterrània ens ofereix una amplia varietat de menús, altament saludables i amb baix contingut calòric.

Tomás Ferrer, un gran mestre de cerimonies

Una vegada acabada la presentació, va tindre lloc el torn de preguntes, donant possibilitat als assistents a resoldre els dubtes que van anar sorgint durant l’exposició. Per començar a posar en pràctica tot el que haviem escoltat, vam poder disfrutar d’uns pintxos i aperitius saludables i mediterranis, mentres Gisela continuava resolent dubtes amb els assistents.

No ens queda més que agraïr l’assitència del nombròs públic assistent i a més es va poder seguir per les xarxes socials mitjançant el hashtag #dietamediterraneia

Moltes gràcies i ens veiem a la pròxima!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'