Veure les darreres entrades:

Avui tocava el segon Tast del Territori dedicat al Mercat de Vinaròs, en aquest cas a les Fruites i Verdures. De partida ja teníem un producte d’alta qualitat, dona gust donar una volta per totes les parades del mercat, el goig que fan totes les peces, els colors vius, la qualitat, el ben cuidades i bon aspecte que fan tots els llocs, i el més important, el tracte humà, el coneixement i la professionalització.

Raons ens sobren per comprar fruita i verdura al Mercat, molt millor que les grans superfícies, a més pots triar tu les peces que te vols emportar!

Les dos Teres explicant coses bones sobre les fruites i verdures

Al Tast d’avui han parlat tots els propietaris dels llocs, primer les dos Teres, de les més simpàtiques que trobem el Mercat, arribem i sempre ens saluda, sempre té un somriure i bones paraules, moltes més raons per anar-hi! :) Després li ha tocat el torn a la més jove, i la última que ha entrat al Mercat, Sandra de Sandy Fruits, on ens ha explicat els beneficis de la fruita per a la salut, per a les malalties i el saludable que és, i també ens ha mostrat l’oferta de sucs i amanides preparades, i a més ens ha preparat un dos sucs per a tots els assistents, un de meló roig i un de mango.

Després ha parlat una de les més veteranes, Merche, que ens ha explicat totes les remodelacions del Mercat, i sobretot la última que va ser la més difícil, però amb les ganes i la força de tots s’en han sortit, i el Mercat torna a tindre molt de pes. 

I ara venia el torn d’un dels més estudiosos, Josep Gil, que ens ha explicat el calendari llunari i la importància que té per a l’agricultura, com sempre, Josep sempre es mereix ser escoltat. I per últim Pepe Nicolau, ell diu que no sap res, però sap molt molt, i ens ha explicat històries del Mercat de la seua iaia, tota una generació de professionals al nostre servici.

I en esta calor encara apetix més!

 

Al Tast hem degustat una brotxeta d’amanida, dos de fruites amb el nostre Xocolate preferit, el CREO, i un suc de Sandy Fruits. De nou, agraïm la col·laboració de tots els llocs de fruites i verdures del Mercat de Vinaròs, per la seua implicació i professionalitat, i també Ana del Mercat.

Ens veiem al pròxim Tast del Territori, el 12 de juliol amb Cervesa Badum de PeníscolaCarxofabeer!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'