Veure les darreres entrades:

Un dels tastos més esperats de l’any no va decebre, així va ser el Tast del Territori de Vins de Castelló on David Buch i Gabriel Mayo Garcia van apropar-nos les joies de Vins Magnanimvs.

Primer, el president d’Asucap i sommelier David Buch, natural de Vinaròs, ens va explicar la història del vi a la nostra província i a Vinaròs, on va tenir una gran importància, fins al punt que s’exportava a Argentina com un dels vins de més qualitat. A part d’una gran qualitat, també teníem una gran quantitat, sent el vi un dels majors motors econòmics de la provincia, fins que va vindre la fil·loxera i va canviar tot el sector agrícola.

Fantàstica presentació de David Buch al Tast del Territori

Però últimament hi ha hagut un renaixement, on al capdavant ha estat la Bodega Magnanimvs de Villafamés, fent-se un referent d’una tradició que prové dels seus besavis al 1912. Vam tastar tres vins, tots tres d’autor i després la gran joia. Primer el Magnanimvs Blanc: un vi de les varietats Chardonnay- Sauvignon Blanc- Moscatel que a la boca ens resultava fresc, perfectament equilibrat i amb un toc equilibrat.

El segon un rosat de la varietat Syrah, un vi jove amb aromes a fruites fresques i roses, que entrava molt bé per la boca, i el tercer un negre, el Magnanimvs Platino, que sincerament ens va enamorar per l’aroma. En este vi han expressat el que creien, té un aroma a cacau, a cafè tostat, regalèssia i quan es tasta es potent amb un recorregut intens i ens invita a pendre una altra copa.

I finalment, portaven una sorpresa, el cava. Amb l’envàs ja ens va parèixer un cava elegant, jove i modern i a la boca era suau, fi i elegant.

Volem agrair a David Buch i Gabriel Mayo en representació de Vins de Castelló i Vins Magnanimvs pel magnific Tast del Territori i els increïbles vins d’autor que vam tastar. Vos esperem el pròxim 9 d’Agost amb el Tast del Territori de Llagostins de Vinaròs elaborat amb cuina solar de Sol Solet a partir de les 11 del matí!   1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'