Veure les darreres entrades:

El Ternasco d’Aragó és probablement i per la suma de les seves qualitats, una de les millors carns que es poden menjar en l’actualitat i la millor d’entre les carns de corder. La qualitat de les races ovines seleccionades, unes condicions geoclimàtiques idònies, el respecte a una tradició centenària i a la cultura rural i l’adequat complement de la recerca , la innovació i el desenvolupament de nous productes i presentacions són arguments suficients per afirmar que “no hi ha res com el Ternasco d’Aragó“.

El Ternasco d’ Aragó va ser la primera carn fresca reconeguda amb Denominació específica en 1989.

Només en vore això ja hi ha fam, no?

Una carn sana , saborosa i sostenible :
- És sana : No només per ser font de proteïnes , vitamines i minerals . El seu baix contingut en colesterol i en greixos saturats ho fan tan cardiosaludable com el pollastre i estudis científics ho demostren .
- És saborosa : El seu sabor és equilibrat , ni suau ni fort , exquisit per a tots i sempre amb el mateix gust homogeni i inoblidable .
- És sostenible : Afavoreix l’economia rural aragonesa , la seva cultura i mig de vida , mantenint la població i preservant el medi natural .

Actualment es pot trobar a 1.300 punts de venda d’Espanya, entre carnisseries, supermercats i hipermercats , a més dels restaurants que l’ofereixen de manera habitual en les seves cartes. A Vinaròs, ja es pot adquirir el producte a la majoria de carnisseries del Mercat Municipal .

Festa, gastronomia, música i Ternasco d’Aragó!

En el marc de la campanya de sensibilització que el Consell Regulador del Ternasco d’ Aragó, amb el suport de  Pastores Grupo Cooperativo , desenvolupa des de fa setmanes a Vinaròs i de cara a promocionar les Festes del Ternasco que se celebraran entre el 5 i el 8 de setembre , podran assaborir les innovadores propostes amb Ternasco d’Aragó en diferents formats : en tapa podran degustar , per exemple , “Preñadicos de Llonganissa de Ternasco d’ Aragó” , “Churrasquitos de Ternasco d’ Aragó” o “Pilotes de Ternasco i Borratja” ; en ració , assaborir una tradicionals molles aragoneses i unes “Costelles a la brasa”, i en entrepà sorprendre amb la “Canada de Terol farcida de filet de Cuixa de Ternasco d’ Aragó”.

Es maridarà amb vins i caves de Cellers Sant Valero, Denominació d’Origen Carinyena .

Descobreix tot sobre el Ternasco d’ Aragó en aquest vídeo .  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'