Veure les darreres entrades:

Un dels productes que ha repetit al Tast del Territori al Mercat de Vinaròs ha sigut el Formatge de Catí, i es que el bon sabor que ens deixa és no cansar-te mai de tastar-lo.

Un any més, el gerent de la Cooperativa, Miquel, i la veterinària Anabel ens van explicar com funciona Formatges de Catí i la seua història: de les ovelles i cabres que hi havia als masos, al haver excedent de llet es feien formatges per no tirar-la, i d’aquí provenen estos formatges. Ara s’ha industrialitzat el procès d’elaboració, però tot es realitza de forma artesanal: les ovelles i cabres pasturen tots els dies pels camps de Catí i comarca com abans, i cada dia s’elabora el formatge artesalment a la fàbrica i gràcies a les màquines tenen la capacitat de produir més.

Maribel i Miquel preparant el Tast

I es que olores una formatge, i ens recorda a l’olor de corral d’un Mas, una olor forta, però que ens encanta als enamorats del formatge. Al Tast, Anabel ens va portar 5 varietats de formatge, des del tendre, dos sabors intermitjos i dos de curats, i mentres tastàvem cadascun ens explicava les propietats i el seu sabor.

Un dels numerosos premis que ha guanyat el Formatge de Catí

Per finalitzar, Miquel i Anabel van sortejar 4 formatges entre els assistents, un al·licient més per a este fantàstic Tast. Vos esperem el proper dimecres 27 de Novembre amb els productes de les carnisseries del Mercat acompanyats de la panaderia, espècies, pastissos, vi i olives de les noves parades que hi ha. Ens comenten que serà un Tast molt complet!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'