Veure les darreres entrades:

Recordo que fa un any estava en projecte les primeres noves botigues al Mercat de VinaròsEspeciaExpress amb Héctor Reina, també vaig sentir parlar de Bons Aliments de Santi Brau, i això ha sigut un no parar amb la tenda de Cafès BO, TotekoXocaté, una nova peixateria, recentment la dolça botiga de Isa y sus tartas i ara una polleria! Qui ho diria que ara tindríem un mercat quasi ple, un mercat que ja no te res que envejar a l’antic, amb l’oferta varida i de qualitat: carns dels Ports i del Maestrat a les carnisseries; fruites i verdures de temporada a les verduleries i peixateries; peix fresc a les peixateries, i sobretot una gran oferta variada amb productes molt mimats i de qualitat: pa, espècies, llegums, cafè, xocolata, dolços, verdures ecològiques…

Quasi que és la nostra segona cas el mercat!

Quasi que és la nostra segona cas el mercat!

El passat dimecres 27 va tocar el torn del Tast del Territori a les carns, pa, condiments i nous establiments del Mercat de Vinaròs, i la veritat que després de les grans demostracions dels seus companys (peix i verdures), es van preparar d’allò més bé per estar a l’altura! I quin nivell xe, la gent se’n va anar molt contenta cap a casa! Primer va començar Omar del Forn Xusquet, que ens va comentar tot el procès per elaborar pa i tot el que produeix al forn; tot seguit David de la Carnisseria Beltrán, com a representant de totes les carnisseries; Santi de Bons Aliments va porta “lo vi”, i com diu la cançó, era de Batea, a part també va explicar els altres productes que té i els plats que prepara cada dia; Lola també va parlar dels cafès i les infusions que ofereix a la botiga de Cafès BO; i per últim va tocar el torn a Héctor Reina d’EspeciaExpress, ens va explicar la gran quantitat d’espècies i fruits secs que té a la seua tenda, i també nous productes com unes galletes fetes amb xufa de València, i també va parlar sobre el seu any de vida al Mercat de Vinaròs.

 

I el tast va ser per llepar-se els dits, i a part van quedar tots ben farts: les carnisseries van preparar pinxos, hamburgueses i saltxixes, i amb les espècies d’EspeciaExpress el sabor era brutal! Per beure un bon vi, com no de Bons Aliments  i seu mencionat vi de Batea, però aqui no acabava la cosa, Xusquet va oferir una fabulosa coca celestial per a tots, i Isa y sus tartas també es va estrenar amb diversos dolços, que van ser acompanyats amb una infusió de la botiga de Cafès BO. I si pensàvem que ja ho teníem tot, Xusquet va donar un pa per a cadascú, un gran detall!

tast-territorri-mercat-de-vinaros

De nou agrair a tots els que van vindre al Tast del Territori

 

Va ser un tast que va tocar molt emocionalment, ja que els mateixos botiguers van parlar sobre el què és per a ells el Mercat de Vinaròs, la qualitat dels seus productes, també valoren molt la procedència i busquen productes de proximitat. Així gràcies a ells tenim el Mercat actual, un mercat que fa goig, que mira de cara al futur, fins i tot te Wifi!; amb productes de proximitat i qualitat, on les tendes t’aconsellen per la millor compra. I al final és la gent de casa, la gent de tota la vida, una raó més per creure i comprar al Mercat de Vinaròs, perquè així es fa poble i territori!

Vos esperem a l’últim Tast de l’any el 13 de desembre amb el dolç Xocolata i Cafè CREO de Tortosa!  1. Ja que estas aqui, vols deixar un comentari?
'