Veure les darreres entrades:

Fa temps que apostem pels productes del territori i ara volem donar un pas més, podent oferir-vos mitjançant les Botigues Mira que bo! Aquestes botigues les podràs trobar dins de restaurants, panaderies, etc del nostre territori, i com els productes que hi ha dins estàn fetes a mà, amb la mateixa cura i paciència que els productes que conté.

Hem volgut recordar als aparadors d’abans, mitjançant portelles, reixa de galliner i la tela a quadres, i també caixes de fusta reciclades, ja que volem que transmetre la mateixa essència que els productes del nostre territori.

Podrem trobar les Botigues Mira que bo! a:

- Ca Massita: Forn de pa centenari gestionat per la mateixa familia des del 1885. Situat a la Plaça dels Tres Reis de Vinaròs hi podreu trobar pa i pastes, tant tradicionals com més actuals.

- Restaurant Rafel Lo Cristalero: Restaurant de Vinaròs situat al C/Cervantes 2, molt prop de la Plaça de Bous. Cada més organitza les Jornades del Territori amb diversos productors. També disposa d’una braseria, una ampla varietat de carns i peix de la Llotja de Vinaròs; i sobretot és especialista en arrossos i el llagostí de Vinaròs.

Un aparador que ens recorda a l’essència de temps passats

I aquests son els productes Mira que bo!, productes que coneixem de primera mà, la dedicació i l’esforç que aporten els seus artesans en fabricar-los, i sempre amb matèria prima del nostre territori, per això apostem per ells:

- Xocolate i Cafè CREO

- Formatge de Catí

- Oli Cervol de Traiguera-Rossell

- Lo Nostre Arròs

- Molí de Rafelet

- Vins DO Terra Alta d’Agrícola Sant Josep

- Mel de Ramón Ortiz

- Cervesa Badúm

- Ànecs de la Granja Luisiana

- L’Hort de Aigua-Oliva

- Ca Massita Forn de Pa

- Conserves Coarvi

- Pataca de Vistabella

- Patates Geysel

- Ametlla Albocàsser

- Brancal melmelada

 

'